Studentmedewerker Sleutelteam Npuls HvA

Sluitingsdatum:  8 september 2024
Beschrijving: 

 

Locatie                        Amsterdam

Salaris                        € 17,52 tot € 18,86 per uur

Dienstverband            Parttime: 4 uur per week gemiddeld

Contract                      Tijdelijk contract: t/m juli 2025

 

Ben jij een kritische student die affiniteit heeft met IT en overal digitale kansen ziet ter verbetering van het onderwijs? En vind jij het leuk om hier actief mee aan de slag te gaan? Dan zijn wij naar jou op zoek!

 

De HvA is de komende 8 jaar verbonden aan het nationaal programma Npuls, dat zich richt op het beter benutten van kansen van digitalisering in het onderwijs en de onderwijsorganisatie in Nederland. Wij zoeken kritische en nieuwsgierige studentmedewerkers die willen meedenken over deze veranderingen vanuit een studentenperspectief.

 

Want waar anders dan bij de HvA …

  • Zorg je voor verbinding tussen studenten de onderwijsorganisatie
  • Hou je IT-ontwikkelingen binnen het onderwijs nauwlettend in de gate
  • Ben je een belangrijke kracht in de dienstverlening en beleidsontwikkeling op verantwoorde digitalisering

 

Zo maak jij het verschil

Als collega binnen het sleutelteam Npuls bij de HvA draag je bij aan de manier waarop de HvA reageert op de veranderingen die vanuit Npuls worden gestimuleerd. Je verdiept je in de plannen intern in de HvA en de landelijke plannen. Je deelt je ervaringen en inzichten als het gaat om b.v. het gebruik van XR, open leermaterialen, AI, Edtech en andere vormen van onderwijsinnovatie met ICT. Je werkt gedurende het hele studiejaar 2024/2025 samen met ons om dit te doen.

 

Over Npuls

Npuls is een nationaal groeifondsprogramma dat zich richt op het benutten van digitaliseringskansen binnen het mbo, hbo en wo. Het doel is om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren, de wendbaarheid van het onderwijssysteem te vergroten en de digitale vaardigheden van docenten en studenten te verbeteren. Het programma ondersteunt onderwijsinstellingen bij de ontwikkeling en implementatie van innovatieve technologieën en methoden. Dit betekent dat je als studentmedewerker niet alleen een waardevolle bijdrage levert aan de HvA, maar ook aan een breder nationaal initiatief dat de toekomst van het onderwijs vormgeeft.

 

Zo verrijk jij ons

Je bent iemand met nieuwsgierigheid naar digitalisering van het onderwijs en je bent niet bang om je mening te geven. Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan.

 

Verder neem je mee:

  • energie en enthousiasme voor het verkennen van nieuwe vraagstukken
  • nieuwgierigheid naar de ontwikkeling van de (digitale) HvA
  • flexibiliteit en een open houding die je helpt gemakkelijk je mening te geven

Wat je verder krijgt

  • Een baan waarin je zowel op de bruisende Amstelcampus werkt als vanuit huis of andere locaties.
  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweekomvang.
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en regelingen voor wat oudere medewerkers.
  • Afhankelijk van jouw situatie kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van Good Habitz.
  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans. En voor jouw vitaliteit. Zo bieden we voorzieningen voor een gezonde thuiswerkplek, kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
  • Een goede pensioenregeling via ABP.
  • Een laptop en telefoon. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,-.
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waarin je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Die je ook buiten het werk om kunt ontmoeten, bijvoorbeeld via onze communities, zoals communities, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en FEM IT.

 

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

 

Word onze nieuwe Studentmedewerker

  • Upload tot en met 8 september je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: binnen twee tot drie weken ontvang je een persoonlijke reactie.
  • Wil je eerst meer weten over de functie?Bel Bram van der Kruk (tel.: 0610960331, email: b.van.der.kruk@hva.nl) of Thys de Haan (tel.: 0621106426, email: t.g.de.haan@hva.nl)
  • Na een eerste selectie op basis van de door jou opgestuurde CV en motivatie, nodigen we geschikte kandidaten uit voor een gesprek. Na dit gesprek bespreken we verdere details zoals je startdatum en contract. Je kan je CV en motivatiebrief sturen naar Bram ven der Kruk, email: b.van.der.kruk@hva.nl.
  • bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
  • Wij kunnen alleen sollicitaties in behandeling nemen die via de “solliciteer nu” knop op de vacaturepagina van de HvA zijn ingediend (mits anders aangegeven).